AnaSayfa / Genel / Kahve falında boy abdest aldığını görmek

Kahve falında boy abdest aldığını görmek

Kahve falında boy abdest aldığını görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boy abdest aldığını gördüyseniz:

  • herşey için Zamanını beklemeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Kahve falında boy abdesti aldığını görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boy abdest aldığını görmek işlerin daha kötüleşeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boy abdesti almamak arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boy abdesti almaya çalışmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında boy abdesti görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde boy abdesti almak elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında boy abdesti almak iyi anlaşacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynunda altin takmak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir