AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının abdest aldığını görmek

Kahve falında arkadaşının abdest aldığını görmek

Kahve falında arkadaşının abdest aldığını görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, iyi halinin kalmayacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının abdest aldığını gördüyseniz:

  • İşbirlikleriniz ya da ortaklıklarınızla bağlantılı ani olaylar veya vergiler, komisyonlar, nafaka ya da miras başlıklı konular dikkat gerektirebilir.

Kahve falında arkadaşının abdest aldığını görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette abdest aldığını görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında babasının abdest aldığını görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında ölü birinin abdest aldığını görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasının abdest aldığını görmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamamda abdest aldığını görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin abdest aldığını görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında cuma namazı için abdest aldığını görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, yakın çevresine fikir danışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir