AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın abdest aldığını görmek

Kahve falında babanın abdest aldığını görmek

Kahve falında babanın abdest aldığını görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında babanın abdest aldığını gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.

Kahve falında babasının abdest aldığını görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında babanın abdest aldığını görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına rivayet eder.

Kahve falında boy abdest aldığını görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin abdest aldığını görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin abdest aldığını görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda abdest aldığını görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin abdest aldığını görmek o işi canlandıracağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin abdest aldığını görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir