AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişinin abdest aldığını görmek

Kahve falında ölen kişinin abdest aldığını görmek

Kahve falında ölen kişinin abdest aldığını görmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, huzurunun bozulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişinin abdest aldığını gördüyseniz:

  • Topluma açık olan kalabalık bir ortamda, sevdiğiniz dostlarınızla birlikte bulunmanız olasıdır.

Kahve falında ölen kişinin abdest aldığını görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamamda abdest aldığını görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine inanılır.

Kahve falında yanlış abdest aldığını görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine delalettir.

Kahve falında cuma namazı için abdest aldığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın abdest aldığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin abdest aldığını görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında bir başkasının abdest aldığını görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birinin abdest aldığını görmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir