AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlış abdest aldığını görmek

Kahve falında yanlış abdest aldığını görmek

Kahve falında yanlış abdest aldığını görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, ayağa kalkacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanlış abdest aldığını gördüyseniz:

  • Sizi anlayan eski dost, meslektaş veya ortaklarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında yanlış abdest aldığını görmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında abdesti yanlış almak sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yanlış abdest almak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına işaret eder.

Kahve falında boy abdesti aldığını görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kabede abdest aldığını görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, önün açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin abdest aldığını görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında cami avlusunda abdest aldığını görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının abdest aldığını görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir