AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakalı bez yıkamak

Kahve falında kakalı bez yıkamak

Kahve falında kakalı bez yıkamak sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, itibarını zedeleyeceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, keyfin kaçacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kakalı bez yıkamak gördüyseniz:

  • Romantizm artıyor, sevdiğiniz bir kişiyle özel paylaşımlarınızı arttırmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında kakalı bez yıkamak tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kakalı bebek bezi görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kakalı bez görmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin bezine kaka yaptığını görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek bezinde kaka görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine alamet eder.

Kahve falında bebek bezi yıkamak üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adet bezi yıkamak isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında adet bezini yıkamak sürekli bağırıp çağıracağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir