AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakalı bebek bezi görmek

Kahve falında kakalı bebek bezi görmek

Kahve falında kakalı bebek bezi görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, yeni yollara girileceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında kakalı bebek bezi gördüyseniz:

  • Hangisinin ne zaman uygulanacağınız süreç içinde bulabilirsiniz.

Kahve falında bebek bezinde kaka görmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin bezine kaka yaptığını görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına inanılır.

Kahve falında kakalı bebek bezi görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına inanılır.

Kahve falında kakalı bez görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kakalı bez yıkamak büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, hayır işleri yapacağına delalet eder.

Kahve falında bebek bezi almak mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında bezli bebek görmek neşesini kaçıracağına, hayatını kazanırken keyif alacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek bezi vermek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir