AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin altını silmek

Kahve falında bebeğin altını silmek

Kahve falında bebeğin altını silmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya, sevinç gözyaşları döküleceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bebeğin altını silmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri haber alamadığınız bir eski sevgiliniz yeniden ortaya çıkabilir.

Kahve falında bebeğin altını silmek maddi zarar edeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabının altını silmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, geçim derdi yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin burnunu silmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek burun silmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına işaret eder.

Kahve falında altına yapan bebek görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin altını almak borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebek altını almak korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Kahve falında bebek altını bezlemek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir