AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının altını silmek

Kahve falında ayakkabının altını silmek

Kahve falında ayakkabının altını silmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, karlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabının altını silmek gördüyseniz:

  • Erkek iseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Kahve falında ayakkabının altını silmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının tozunu silmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı silmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu ayakkabı silmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı çamurunu silmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıdan çamur silmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı sildiğini görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabını silmek sıkıntılarının artacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir