Kahve falında bebeğin altını almak

Kahve falında bebeğin altını almak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, aradaki buzların eritileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, kara kara düşünür olacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin altını almak gördüyseniz:

  • Tartışmaları fazla uzatmadan geçiştirirseniz olayların büyümesini önleyebilirsiniz.

Kahve falında bebek altını bezlemek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin altına kaka yaptığını görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işarettir.

Kahve falında bir bebeğin altını değiştirmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına delalettir.

Kahve falında altına kaka yapan bebek görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altına yapmış bebek görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altına işemiş bebek görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin altını bezlemek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin altını almak bereketin artacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir