Kahve falında bebek altını bezlemek

Kahve falında bebek altını bezlemek size başarı getirecek adımlar atmanıza, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalettir.

Kahve falında bebek altını bezlemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerini veya rahatını değil kendi önceliklerinizi ön planda tutarak hareket etmelisiniz.

Kahve falında bebeğin altını bezlemek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalettir.

Kahve falında bebek altını bezlemek para sıkıntısı çekeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında bebek bezlemek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına delalet eder.

Kahve falında erkek bebek bezlemek bir şeyden zarar görmeye, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini bezlemek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini bezlemek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alt bezlemek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altını ıslatmış bebek görmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir