Kahve falında altına yapan bebek görmek

Kahve falında altına yapan bebek görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, kirli işlere bulaşacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altına yapan bebek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında erkek bebeğe altın takmak arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin kolunda altın bilezik görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin altına pislediğini görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bebeğin altını değiştirmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek bebeğinin altını temizlemek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğin altını kirlettiğini görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek altını değiştirmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, aileye büyük bir ev alınacağına işarettir.

Kahve falında bebeğin altını temizlemek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir