AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerdeki ekmeği kaldırmak

Kahve falında yerdeki ekmeği kaldırmak

Kahve falında yerdeki ekmeği kaldırmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerdeki ekmeği kaldırmak gördüyseniz:

  • Her köşede sizi bekleyen gerçek bir buluş veya fikir olabilir.

Kahve falında ekmeği yerden kaldırmak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, kazancını katbekat arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerden ekmek kaldırmak hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerdeki ekmeği kaldırmak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yerden birini kaldırmak kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı yerden kaldırmak kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği yerden kaldırmak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden kaldırmak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına işarettir.

Kahve falında düşen birini yerden kaldırmak geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir