AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden taş kaldırmak

Kahve falında yerden taş kaldırmak

Kahve falında yerden taş kaldırmak ortaya bazı projeler koyacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, zamanının boşa gideceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerden taş kaldırmak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle tartışmalı ortamlara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yerden taş kaldırmak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına inanılır.

Kahve falında ekmeği yerden kaldırmak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, iş kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerdeki kuranı kaldırmak kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, kişinin fena halde yanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerdeki ekmeği kaldırmak duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında yerden birini kaldırmak sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi yerden kaldırmak zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, gururlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerden ekmek kaldırmak daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği yerden kaldırmak işlerin ve kazancın bir anda artacağına, işlerinin ağırlaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir