AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşen birini yerden kaldırmak

Kahve falında düşen birini yerden kaldırmak

Kahve falında düşen birini yerden kaldırmak ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, işlerinin düzeleceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında düşen birini yerden kaldırmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında düşen birini yerden kaldırmak hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, daha fazla gelire kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yerden birini kaldırmak kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeği yerden kaldırmak kime danışacağını bilemez olacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında kuranı yerden kaldırmak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında yerden taş kaldırmak nimet bolluğu yaşayacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerimi yerden kaldırmak nimet ve berekete ereceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerdeki kuranı kaldırmak özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında yerdeki ekmeği kaldırmak iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir