AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerdeki kuranı kaldırmak

Kahve falında yerdeki kuranı kaldırmak

Kahve falında yerdeki kuranı kaldırmak işinin gücünün rast gideceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, kavgaların büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerdeki kuranı kaldırmak gördüyseniz:

  • Çok iyi becerebileceğiniz şeylerde bile kendinize güvenememeniz olasıdır.

Kahve falında kuranı yerden kaldırmak keyfin kaçacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında yerdeki kuranı kaldırmak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerimi yerden kaldırmak çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, arzularına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden taş kaldırmak amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Kahve falında yerden birini kaldırmak daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine alamet eder.

Kahve falında ekmeği yerden kaldırmak yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerden ekmek kaldırmak maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği yerden kaldırmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir