AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden birini kaldırmak

Kahve falında yerden birini kaldırmak

Kahve falında yerden birini kaldırmak kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden birini kaldırmak gördüyseniz:

  • Bir fikrinize yatırım yapabilirsiniz.

Kahve falında yerden kaldırmak iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, bundan da son derece mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında yerdeki ekmeği kaldırmak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yerden ekmek kaldırmak kudret ve hikmet sahibi olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmeği yerden kaldırmak büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği yerden kaldırmak hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerimi yerden kaldırmak rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında düşen birini yerden kaldırmak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında yerden birini kaldırmak hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir