AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeği yerden kaldırmak

Kahve falında ekmeği yerden kaldırmak

Kahve falında ekmeği yerden kaldırmak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işarettir.

Kahve falında ekmeği yerden kaldırmak gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük ya da daha tecrübeli kişilerin gelecek planlarınız üzerinde etkileri olabilir.

Kahve falında yerden ekmek kaldırmak bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ekmeği yerden kaldırmak makam ve söz sahibi olacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yerdeki ekmeği kaldırmak işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerdeki kuranı kaldırmak yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerimi yerden kaldırmak bir süre bu duruma çare bulamayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında düşen birini yerden kaldırmak çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini yerden kaldırmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı yerden kaldırmak hayırla yad etmeye, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir