AnaSayfa / Genel / Kahve falında turkuaz taşı görmek

Kahve falında turkuaz taşı görmek

Kahve falında turkuaz taşı görmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında turkuaz taşı gördüyseniz:

  • Müdahale edilen konuların, kaçan uçakların ya da kaybolan telefon numaralarının nedenleri olabilir.

Kahve falında turkuaz taş görmek sorunlarının da çözüleceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında turkuaz taşlı yüzük görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında turkuaz taşı görmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında turkuaz mavisi elbise giymek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında turkuaz gömlek görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına inanılır.

Kahve falında turkuaz görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turkuaz ayakkabı görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında turkuaz mavisi deniz görmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir