AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek taş yüzük bulmak

Kahve falında tek taş yüzük bulmak

Kahve falında tek taş yüzük bulmak rakipleri mağlup edeceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek taş yüzük bulmak gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklarla veya problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında tek taş yüzük bulmak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine yorulur.

Kahve falında tek taş bulmak iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalettir.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah tek taş yüzük görmek geniş geniş yaşayacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının tek taş yüzük taktığını görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tek taşlı altın yüzük görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında iki tane tek taş yüzük görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş tek taş yüzük görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir