AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi taşlar görmek

Kahve falında mavi taşlar görmek

Kahve falında mavi taşlar görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kazancının çok düşeceğine, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlar gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında mavi çakıl taşı görmek eşi ile arasının açılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında altın mavi taşlı yüzük görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine inanılır.

Kahve falında mavi taşlı yüzük almak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi taşlı takı görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlar görmek bazı ortak işlere gireceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı bilezik takmak sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı yüzük görmek bazı engellerle karşılaşacağına, kolaylık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi renkli taş görmek sorunlar altında ezileceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir