AnaSayfa / Genel / Kahve falında granit taşı görmek

Kahve falında granit taşı görmek

Kahve falında granit taşı görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında granit taşı gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren sektörlerde iş yapmak için neler gerektiğini araştırabilirsiniz.

Kahve falında granit taşı görmek hayır duaları alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında granit görmek ekmek ve dünya malı alacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökten taş düştüğünü görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliden tek taş yüzük almak verilen sözlerin yerine getirileceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında değerli taşlar toplamak rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, güvensizlik duymaya işaret etmektedir.

Kahve falında dağdan taşların yuvarlandığını görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında gümüş taşlı yüzük görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına inanılır.

Kahve falında beyaz taşlı yolda yürümek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir