AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe süt sağmak

Kahve falında bebeğe süt sağmak

Kahve falında bebeğe süt sağmak zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, kazancın katbekat artacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe süt sağmak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmanız durumunda keyifli aktiviteler söz konusu olabilir.

Kahve falında bebek için süt sağmak rahatlayacağına, hafifleyeceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğe süt sağmak dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında deveden süt sağmak yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deve sütü sağmak kafasını toplamasına yardımcı olacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında manda sütü sağmak büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında kuzu sütü sağmak hataların telafi edileceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun sütü sağmak yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında kendi göğsünden süt sağmak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir