AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bebek gömmek

Kahve falında ölmüş bebek gömmek

Kahve falında ölmüş bebek gömmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, sorunlarını çözeceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş bebek gömmek gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişiler olsa dahi, siz, olayları daha da hararetlendirmemek için gayret göstermelisiniz.

Kahve falında bebeği toprağa gömmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezara bebek gömmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında diri bebek gömmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı bebeği gömmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bebeği gömmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği gömmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, önemli yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek gömmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü bebek gömmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir