AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı çöpe atmak

Kahve falında saçı çöpe atmak

Kahve falında saçı çöpe atmak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, mutluluk ve saadete, imkânlarının çoğalacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, manevi olarak da yıpranacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı çöpe atmak gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da düzenlemede bazı ufak tefek değişiklikler yapılması gerekiyor.

Kahve falında saçı çöpe atmak güzel işlere imza atacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında ekmeği çöpe atmak makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü çöpe atmak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına delalet eder.

Kahve falında yorganı çöpe atmak ün salacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına işaret eder.

Kahve falında eski eşyaları çöpe atmak karısı şile arasının çok iyi olacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çöpte et atmak yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yere çöp atmak maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çöpe bişey atmak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir