AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yumurta yediğini görmek

Kahve falında başkasının yumurta yediğini görmek

Kahve falında başkasının yumurta yediğini görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının yumurta yediğini gördüyseniz:

  • Herşeyi son derece kolaylaştıracak olan buluş veya fikirler üretmeniz mümkündür.

Kahve falında pişmiş yumurta yediğini görmek büyük bir mala sahip olacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına inanılır.

Kahve falında yumurta yedirmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş yumurta yedirmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rafadan yumurta yediğini görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın yumurta yediğini görmek duygularının karşılığını alamayacağına, zorlukların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında yağda yumurta yediğini görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye yumurta yedirmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sahanda yumurta yediğini görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir