AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş yumurta yedirmek

Kahve falında pişmiş yumurta yedirmek

Kahve falında pişmiş yumurta yedirmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş yumurta yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı işler sizin zannettiğiniz gibi ilerlemeyip, tepetakla gidebilirler.

Kahve falında pişmiş yumurta yediğini görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş yumurta yedirmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında yağda pişmiş yumurta yediğini görmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında taze pişmiş yumurta görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rafadan pişmiş yumurta görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş yumurta vermek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, tövbe etmeden vefata işarettir.

Kahve falında suda pişmiş yumurta görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında az pişmiş yumurta görmek çeşitleneceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir