AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yumurta yedirmek

Kahve falında birine yumurta yedirmek

Kahve falında birine yumurta yedirmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, destek göreceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birine yumurta yedirmek gördüyseniz:

  • İyiyi kötüden ayırmadan hareket etmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında haşlanmış yumurta yediğini görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğa yumurta yedirmek bir sebeple çok zarar göreceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yağda yumurta yediğini görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuğun yumurtasını yediğini görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yumurta yediğini görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş yumurta yedirmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, maddi açıdan borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sahanda yumurta yediğini görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tavada yumurta yediğini görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir