AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin yumurta yediğini görmek

Kahve falında köpeğin yumurta yediğini görmek

Kahve falında köpeğin yumurta yediğini görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğin yumurta yediğini gördüyseniz:

  • Ufak ya da büyük yatırımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında köpeğin yumurta yediğini görmek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olunacağına alamet eder.

Kahve falında birinin yumurta yediğini görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında haşlanmış yumurta yediğini görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine delalettir.

Kahve falında yumurta yedirmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birine yumurta yedirmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine işarettir.

Kahve falında yumurta pişirip yediğini görmek Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın yumurta yediğini görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yağda yumurta yediğini görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir