AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağda pişmiş yumurta yediğini görmek

Kahve falında yağda pişmiş yumurta yediğini görmek

Kahve falında yağda pişmiş yumurta yediğini görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, hastalıklarından kurtulacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında yağda pişmiş yumurta yediğini gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler nedeniyle karar vermek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında yağda pişmiş yumurta yediğini görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yağda pişmiş yumurta görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağda pişmiş yumurta yemek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağda yumurta yediğini görmek daha fazla gelir sahibi olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş yumurta yedirmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş yumurta yediğini görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına delalet eder.

Kahve falında yağda yumurta yapmak haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yağda yumurta pişirmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir