AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı yedirdiğini görmek

Kahve falında tatlı yedirdiğini görmek

Kahve falında tatlı yedirdiğini görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı yedirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda ne yönde ilerleyeceğiniz karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birine tatlı yedirmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı bir şey yediğini görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına işaret eder.

Kahve falında birine tatlı yedirmek yorulacağına, yenileceğine, şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında ölü birine tatlı yedirmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı yedirdiğini görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında tatlı elma yediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına rivayet eder.

Kahve falında ayva tatlısı yediğini görmek borçlarının da kapanacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında tulumba tatlısını yediğini görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir