AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün tatlı yediğini görmek

Kahve falında ölünün tatlı yediğini görmek

Kahve falında ölünün tatlı yediğini görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, ona göre davranacağına, işlerin toparlanacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün tatlı yediğini gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda fazla açılmaktan kaçının.

Kahve falında ölü birine tatlı yedirmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün tatlı yediğini görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birinin tatlı yediğini görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına delalettir.

Kahve falında ölüye tatlı yedirmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütlü tatlı yediğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, anne babanın üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının tatlı yediğini görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında tatlı şeker yediğini görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe tatlı yedirmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir