AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının tatlı yediğini görmek

Kahve falında arkadaşının tatlı yediğini görmek

Kahve falında arkadaşının tatlı yediğini görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, masabaşı bir işe girileceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının tatlı yediğini gördüyseniz:

  • İlerlemek için ani hareketler ya da değişiklikler yapmaktan veya ani kararlar almaktan sakının.

Kahve falında arkadaşının tatlı yediğini görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında tatlı yedirdiğini görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı pasta yediğini görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin tatlı yediğini görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına yorulur.

Kahve falında birine tatlı yedirmek iftiraya maruz kalınacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına inanılır.

Kahve falında halka tatlı yediğini görmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine delalettir.

Kahve falında tatlı erik yediğini görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliye tatlı yedirmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir