AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına patik giymek

Kahve falında ayağına patik giymek

Kahve falında ayağına patik giymek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, hayat boyu çok sevileceğine, iyi kısmetleri olacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağına patik giymek gördüyseniz:

  • Kararlarınızı kendiniz vermelisiniz.

Kahve falında ayağına patik giymek daha kötü günler yaşayacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine işarettir.

Kahve falında ayağa patik giymek asla gururundan ödün vermeyeceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine delalet eder.

Kahve falında patik giydirmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine yorulur.

Kahve falında örgü patik giymek sorunlarını çözeceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğe patik giydirmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz patik giymek masabaşı bir işe girileceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil patik giymek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı patik giymek hayatının daha kolay olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir