AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından altın çıkarmak

Kahve falında ağzından altın çıkarmak

Kahve falında ağzından altın çıkarmak kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında ağzından altın çıkarmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, iş birliklerinizde veya ortaklıklarınızda daha rahat hareket etmenizi veya daha özgür hissetmenizi sağlayacak fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ağzından altın çıkarmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında ağzından çıkarmak hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ipi ağzından çıkarmak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından tel çıkarmak hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında yemeği ağzından çıkarmak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, mal mülk kazanacağına yorulur.

Kahve falında ağzından cam kırıkları çıkarmak çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, günden güne sorunlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından lokmayı çıkarmak ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, koltuğunun yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında ağzından takma diş çıkarmak varolan borçların ödeneceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir