AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından lokmayı çıkarmak

Kahve falında ağzından lokmayı çıkarmak

Kahve falında ağzından lokmayı çıkarmak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından lokmayı çıkarmak gördüyseniz:

  • Sadece sizin için önemli konulara odaklanmalısınız.

Kahve falında ağzından lokmayı çıkarmak başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzındaki lokmayı çıkarmak sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzında lokma görmek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, ileride çok zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan lokma çıkarmak borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine yorulur.

Kahve falında lokma yediğini görmek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında şerbetli lokma görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında ekmek lokması görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında lokma tatlısı dağıtmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir