AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeği ağzından çıkarmak

Kahve falında yemeği ağzından çıkarmak

Kahve falında yemeği ağzından çıkarmak evindeki ve işindeki verimin azalacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına rivayet eder.

Kahve falında yemeği ağzından çıkarmak gördüyseniz:

  • Kendiliğinden ilerlemeyen veya gelişmeyen konularda kendinizi harekete geçmeye zorlamamalısınız.

Kahve falında ağzından yemek çıkarmak kara bulutların ve melanetin dağılacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemeği ağzından çıkarmak yükünün azalacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ağzındaki yemeği çıkarmak ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından kadın saçı çıkarmak sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında ağzındaki lokmayı çıkarmak inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ağzından cam çıkarmak daha çok kazanmaya başlayacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında ağzının içinden kıl çıkarmak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından beyaz ip çıkarmak geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir