AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının balık yediğini görmek

Kahve falında arkadaşının balık yediğini görmek

Kahve falında arkadaşının balık yediğini görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının balık yediğini gördüyseniz:

  • Kendi toplumunuzdaki veya farklı kültürlerden kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında arkadaşının balık yediğini görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ala balık yediğini görmek parasının ve makamının artacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında birine balık yedirmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin balık yediğini görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yılan balığı yediğini görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin çiğ balık yediğini görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında balık yedirmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ balık yediğini görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir