AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın balığı yediğini görmek

Kahve falında yılanın balığı yediğini görmek

Kahve falında yılanın balığı yediğini görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, başarılarının devam edeceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, yaşama sevincine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın balığı yediğini gördüyseniz:

  • Bazı konuları savunmak veya ispatlamak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yılan balığı yediğini görmek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında yılanın balığı yediğini görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işarettir.

Kahve falında yılanın balık yediğini görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına yorulur.

Kahve falında yunus balığına balık yedirmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında balığın birini yediğini görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine inanılır.

Kahve falında balıkların birbirini yediğini görmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının çiğ balık yediğini görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık yediğini görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir