AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafire balık yedirmek

Kahve falında misafire balık yedirmek

Kahve falında misafire balık yedirmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, masraflarının azalacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında misafire balık yedirmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapılabilir, imzalar atılabilir.

Kahve falında misafire balık yedirmek başa iş açacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında misafir yedirmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında misafirlere yemek yedirmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında misafire et yedirmek kolay kolay pes etmeyeceğine, dinç kalacağına yorulur.

Kahve falında misafire yemek yedirmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında misafire balık ikram etmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında balığın birini yediğini görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında balıkların birbirini yediğini görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir