AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık yedirdiğini görmek

Kahve falında balık yedirdiğini görmek

Kahve falında balık yedirdiğini görmek hayatından çıkaracağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında balık yedirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuları ertelemeye veya üstünde durmamaya çalışsanız da, net olunması ya da tepki verilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında birinin çiğ balık yediğini görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına alamet eder.

Kahve falında kızarmış balık yediğini görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ balık yediğini görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında balığın birini yediğini görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık yediğini görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına inanılır.

Kahve falında yunus balığına balık yedirmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın balık yediğini görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında birine balık yedirmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir