AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın balık yediğini görmek

Kahve falında yılanın balık yediğini görmek

Kahve falında yılanın balık yediğini görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yılanın balık yediğini gördüyseniz:

  • Karmaşık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır.

Kahve falında yılanın balığı yediğini görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın balık yediğini görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan balığı yediğini görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında birine balık yedirmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ balık yediğini görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin balık yediğini görmek çocuk sahibi olunacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye balık yedirmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eşinin balık yediğini görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir