AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin balık yediğini görmek

Kahve falında köpeğin balık yediğini görmek

Kahve falında köpeğin balık yediğini görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, korkularının sona ereceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin balık yediğini gördüyseniz:

  • Ev içinde olumsuz konuşmalar geçebilir, aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Kahve falında köpek balığı yediğini görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin balık yediğini görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek balığının yediğini görmek dertlerin dermanının bulunacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek balığının birini yediğini görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında köpeğin yavrusunu yediğini görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, büyük bir servete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin fare yediğini görmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğe ekmek yedirmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin yılan yediğini görmek hastalıkların iyileşeceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir