AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın elini öpmek

Kahve falında kadın elini öpmek

Kahve falında kadın elini öpmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, çaresizleşeceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, bununla yüceleceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Kahve falında kadın elini öpmek gördüyseniz:

  • Gereken tedbirleri alın.

Kahve falında kadınların elini öpmek iyi anlaşacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı kadın eli öpmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kadının elini öpmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kadın elini öpmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının elini öpmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş kadının elini öpmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kadının elini öpmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir