AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstadın elini öpmek

Kahve falında üstadın elini öpmek

Kahve falında üstadın elini öpmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, yenisinin başlayacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, nimetin çoğalacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üstadın elini öpmek gördüyseniz:

  • Aşırı çalışma koşulları sağlığınızı zayıflatabilir.

Kahve falında üstadın elini öpmek kısmetinin kendinden yana olacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında üstad görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstadı görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstadımızı görmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında üstad bediüzzamanı görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin el öpmek olumsuz haberler alacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babaannenin elini öpmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyüğünün elini öpmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir