AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigaradan ölmek

Kahve falında sigaradan ölmek

Kahve falında sigaradan ölmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, insanlarla uyumunun artacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, güzel ve doğru işler yapacağına işarettir.

Kahve falında sigaradan ölmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, yaratıcılık gerektiren işleriniz veya eğitim faaliyetleriniz nedeniyle devam eden işleriniz veya projeleriniz aksayabilir ya da ikinci planda kalabilir.

Kahve falında sigaradan ölmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında parayla sigara almak geçim derdi çekmeyeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaçak sigara içmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına yorulur.

Kahve falında başkasından sigara alıp içmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yere sigara atmak psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına delalettir.

Kahve falında namazda sigara içmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara uzatıldığını görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzde sigara söndürmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir