AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayrağa sarılmak

Kahve falında bayrağa sarılmak

Kahve falında bayrağa sarılmak kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayrağa sarılmak gördüyseniz:

  • Vizyonunuz sizi istediğiniz yere götürebilir.

Kahve falında bayrağa sarılı şehitler görmek problemlerinin çözüleceğine, büyük tartışmaların yapılacağına inanılır.

Kahve falında tabuta sarılı türk bayrağı görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, kazancın gittikçe artacağına tabir olunur.

Kahve falında türk bayrağına sarılı cenaze görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bayrağa sarılı cenaze görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına delalettir.

Kahve falında tabuta sarılı bayrak görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına işarettir.

Kahve falında bayrağa sarılmak sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında sarı bayrak görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında mezarda bayrak görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir