AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabuta sarılı türk bayrağı görmek

Kahve falında tabuta sarılı türk bayrağı görmek

Kahve falında tabuta sarılı türk bayrağı görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabuta sarılı türk bayrağı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi tam olarak anladığını düşünerek yapacağınız anlaşmalarda sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında tabuta sarılı türk bayrağı görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine tabir olunur.

Kahve falında tabutun üstünde türk bayrağı görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında türk bayrağına sarılı cenaze görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında tabuta sarılı bayrak görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı türk bayrağı görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir sürü türk bayrağı görmek geniş bir rızka kavuşacağına, her zaman çok başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi türk bayrağı görmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde türk bayrağı görmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir