AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda bayrak görmek

Kahve falında mezarda bayrak görmek

Kahve falında mezarda bayrak görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, başarılar elde edileceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarda bayrak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki dikkatsiz kimseler size ait bazı şeyleri kırıp dökebilecekleri gibi size fiziksel zararlar da verebilirler.

Kahve falında mezarlıkta bayrak görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına alamet eder.

Kahve falında mezar taşında bayrak görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında türk bayraklı mezar görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara bayrak asmak işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında mezar üstünde bayrak görmek işlerinin başarılı olacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda bayrak görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, her anlamda şifa bulmaya inanılır.

Kahve falında yunan bayrağı görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yunanistan bayrağı görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir