AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabuta sarılı bayrak görmek

Kahve falında tabuta sarılı bayrak görmek

Kahve falında tabuta sarılı bayrak görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, doğru olanı seçeceğine işarettir.

Kahve falında tabuta sarılı bayrak gördüyseniz:

  • Belli model, konu ya da kurulumlar işe yarıyor, bazılarıysa işe yaramıyor olabilir.

Kahve falında tabuta sarılı türk bayrağı görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına inanılır.

Kahve falında tabuta sarılı bayrak görmek büyük bir adım atılacağına, kazancınızın artacağına delalettir.

Kahve falında tabutun üstünde türk bayrağı görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında tabutun üzerinde bayrak görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına delalettir.

Kahve falında tabutun üstünde bayrak görmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayrağa sarılı cenaze görmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı bayrak görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında bayrağa sarılı şehitler görmek huşu içinde devam edeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir